Taptoe in het Polman Stadion wederom een succes

Afgelopen zaterdagavond stond het Almelose Polman Stadion eens niet in het teken van voetbal maar van muziekkorpsen. De zeven korpsen werden aangekondigd door Marga Bult en de Taptoe werd afgesloten met vuurwerk. Het was al de vierde keer dat het evenement in Almelo werd gehouden en de bezoekers waren wederom zeer tevreden. De deelnemende korpsen waren Amigo Leiden, K&G Leiden, Irene Ede, Trompetterkorps Kampen, Beatrix Hilversum, Advendo Sneek en Fanfarekorps der Genie. Het weer was het evenement niet bijzonder gunstig gezind maar dat mocht de pret niet drukken. Onder de overkapping van de hoofdtribune genoot jong en oud van het spektakel. Daarnaast werd ook het goede doel gesteund door het evenement. Er werd maar liefst 8.000 euro ingezameld voor KiKa en Kans voor een Kind. Alle lof dus voor Bert Nijhuis die dit evenement met zoveel inzet en passie iedere keer weer tot een succes weet te maken.

Suus was uiteraard aanwezig in het stadion en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Taptoe in het Polman Stadion wederom een succes”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties