Sportvloer IISPA kaputt!

Jawohl, je verzint het gewoon niet meer. De zoveelste verbluffende faal binnen onze stadsgrenzen. Het blijkt dat de vloer van de topsporthal, in gebruik vanaf het najaar van 2010, aangetast is door vocht en dus vervangen moet worden. En het is dringend blijkbaar. De kosten (naast de inmiddels geïnvesteerde 130.000 euro voor de kinderziektes), gaat u er even voor zitten; 470.000 euro! Juist. En zoals het onderhand binnen onze gemeente gebruikelijk is, weet men nog niet wie er voor de kosten opdraait. Serieus he, duurbetaalde ambtenaren lukt het blijkbaar nog steeds niet een fatsoenlijk contract op te stellen. Het wordt eens tijd om te onderzoeken of er niet wat ambtenaren hoofdelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld, het is onderhand genoeg geweest.

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

2 reacties op “Sportvloer IISPA kaputt!”

 1. beewee72 schreef:

  Toch maar sluiten dan……? 😉

  Wat een stelletje hei-kneuters onze fijne bestuurders.

  Denk dat wij als burger beter zelf naar de provincie kunnen stappen om te vragen of ze ons gemeentelijk apparaat in de gaten willen houden.

  Het zijn gvd net kleine kinderen die geld hebben gekregen en tegen ze gezegd is: zie maar wat je er mee doet, als het maar op komt!

  Denk dat het gemeentehuis trouwens wel goed in elkaar zal zitten na deze leer-momentjes…..

 2. huupiehupvakp schreef:

  Garantie??????

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties