Speelschema Heracles seizoen 2013 – 2014

Alstublieft, dankuwel. Download hier het speelschema van onze Almelose trots voor het komende seizoen. Helaas begint dit seizoen niet met een thuiswedstrijd maar reizen we de eerste speelronde af naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Vitesse. Opvallend omdat trainer Peter Bosz nadrukkelijk in de belangstelling staat van de Arnhemse club. De eerste speelronde zou dus zomaar een weerzien kunnen zijn met de trainer die op dit moment nog niet eens vertrokken is. Verder staat de eerste burenruzie al op het programma op zaterdag 21 september in het Polman Stadion. Op vrijdagavond 17 januari staat de tweede op het program. Verder valt nog op dat Heracles op 4 februari afreist naar Den Haag om tegen ADO te spelen. Opvallend omdat het een dinsdag betreft. Downloaden, uitprinten en ophangen en de agenda bijwerken en u mist ook dit seizoen geen wedstrijd.

Update: bij RTV Oost heeft iemand doorgehaald vannacht. In het schema speelde Heracles drie keer tegen FC Twente. Onze eigen kloppende versie is in de link bovenaan te vinden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “Speelschema Heracles seizoen 2013 – 2014”

 1. Renieri schreef:

  Dus we spelen 3x tegen de Buren?
  21 September thuis, 17 Januari uit, en dan 28 februari weer thuis?
  Denk dat die laatste SC Heerenveen thuis moet zijn.

 2. huupiehupvakp schreef:

  Met potlood in agenda zetten. Voorlopig speelschema. Burgemeesters kunnen nog roet in t eten gooien.

 3. Astronout schreef:

  Ook belangrijk nieuws voor onze burgermeesteres want die heeft dr vaste plek in plop veste vast alweer verlengd…..

 4. De Makke schreef:

  Laaste thuis wedstrijd tegen de Egeltjes op koningsdag dat wordt een knalfeest !!!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares