Pvda tegen stadionplan Heracles?

Nadat bekend werd dat het CDA grote moeite heeft met de komst van winkelketens als de Lidl en Action in een nieuw te bouwen Heracles Stadion, begint ook in Pvda-kringen het verzet te groeien. Men vreest voor de een verdere verschraling van het winkelaanbod. Met name de wijk Windmolenbroek smacht al jaren naar een volwaardig winkelcentrum wat steeds niet van de grond komt. De Almelose politici beseffen echter niet hoeveel uitstraling Heracles heeft op de stad en denken de stad nog steeds als een monopoliespel te kunnen beheersen. Met de zoveelste detailhandelvisie op basis van wankele marktonderzoeken die linea recta in de prullenbak gaat. En kopen via Internet?? Doet niemand zeker. Wij zeggen: bek houden en voor stemmen. Aju.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Pvda tegen stadionplan Heracles?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares