Peter Bosz met Hendrie Krüzen naar Vitesse

Het is officieel. Zojuist ontvingen wij het volgende bericht van Heracles: Hoofdtrainer Peter Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen vertrekken beiden naar Vitesse. Bosz was de afgelopen drie seizoenen werkzaam in het Polman Stadion waar hij de play-offs om Europees voetbal en de KNVB Bekerfinale haalde. Ook tussen 2004 en 2006 was Bosz trainer van Heracles Almelo, hij loodste de ploeg in 2005 naar de Eredivisie. In beide periodes was Krüzen assistent van Bosz. Krüzen was tussen 1980 en 1986 en gedurende de seizoenen 1994/95 en 1995/96 als speler actief in Almelo en hij keerde er in 2002 terug als assistent-trainer.

“Peter en Hendrie zijn beiden zeer belangrijk geweest voor Heracles Almelo”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Hendrie is natuurlijk een echte Almeloër en een Heraclied in hart in nieren terwijl ook Peter zeer betrokken was en de club in de vijf jaar dat hij hier gewerkt heeft naar een hoger plan heeft getild. Wij danken Peter en Hendrie voor hun grote verdiensten voor onze club. De deur staat in Almelo altijd open voor Peter Bosz en Hendrie Krüzen.”

Wie moet het duo gaan opvolgen? Uw voorstellen zien we graag verschijnen in de comments.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Peter Bosz met Hendrie Krüzen naar Vitesse”

 1. henry schreef:

  jan de jonge lijkt een goeie keuzes volgens insiders
  Hendrie En Peter bedankt mede door jullie staat Heracles nog beter op de kaart.
  Ik en velen zullen jullie dit gunnen maar er zijn er ook een paar van je weet wel maar trek daar niets van aan dat is afgunst.
  Hopelijk tovert Jan Smidt weer iets moois uit zijn hoed en blijft ook dit seizoen Heracles gewoon weer mee draaien om plaatst 4 tot 10.
  Nogmaals bedankt en gaat jullie goed

 2. Nicky schreef:

  Robbie Alfen

  Jan de Jonge

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares