Pastoor of Alflen opvolger Bosz?

Heracles wil op korte termijn vervangers zoeken voor de naar Vitesse vertrokken Peter Bosz. In de vele media worden Alex Pastoor en Rob Alflen genoemd als serieuze kandidaten om Peter Bosz op te volgen bij Heracles, onder andere door de Telegraaf. Alex Pastoor is op dit moment nog trainer bij NEC en Rob Alflen (ook oud-speler van Heracles) is assistent-trainer bij FC Utrecht. Eerder dit jaar verlengde Meneer Pastoor nog zijn contract in Nijmegen met één jaar. Alflen zegt op elfvoetbal.nl zelf nog van niets te weten. Het schijnt dat Heracles graag deze week nog zaken wil doen om de alles rond te krijgen, aanstaande maandag begint immers de eerste training van het seizoen alweer. Als assistent lijkt het ons redelijk logisch dat Kolmschot deze positie gaat innemen. Als mister Heracles bij uitstek is hij de ideale cultuurbewaker.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

1 reactie op “Pastoor of Alflen opvolger Bosz?”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Niets is te Doll….. Paus, Pastoor of Koster. We zullen het al(flen) snel wel horen. Neem ik aan……

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares