Niets ruilen. Keiharde cash voor Lerin Duarte

Het is inmiddels algemeen bekend dat Ajax haar oog heeft laten vallen op Lerin Duarte. Inmiddels gaan er berichten dat de Amsterdammers hem willen ruilen voor Lukoki en Castillion. Maar daar komt volgens Heracles voorzitter Jan Smit niets van in. Het ruilverhaal is volgens hem volledig uit de duim gezogen en Heracles accepteert niets anders dan euro’s voor de middenvelder. Dat wordt de knip trekken voor de Amsterdammers die al een tijdje het protocol hebben geen grote bedragen meer te lappen voor spelers. Ondertussen wil Duarte zelf maar al te graag verkassen naar de hoofdstad maar als ze niet over de brug komen zal hij gewoon nog een jaar in Almelo moeten ballen. Maar of je met een spelers die hier eigenlijk niet wil zijn nu zo gelukkig moet zijn?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Niets ruilen. Keiharde cash voor Lerin Duarte”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties