Morgen: Almeloos Feestje. Almelose selectie vs. Heracles

Niet vergeten. Morgen speelt Heracles zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen de Almelose selectie. Het geheel wordt ook wel het Almeloos Feestje genoemd. En naast voetbal is er van alles te doen. De Bavaria Babes zijn er, er is vertier voor de kids en voor de volwassenen een natje en een droogje. DJ’s Andre & Andre zorgen voor de muzikale omlijsten. En dat alles voor het goede doel: Stichting Terminale Thuiszorg Almelo. Dus kom morgen naar het terrein van AVC Heracles voor start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: Plus Sturing, Plus van Limbeek, Plus Cornelis Stadion, Esso Knol, Coop Ronnie Munster Albergen, Spar Draaijer Bornerbroek en C1000 Fikkert Vriezenveen. Meer informatie is te vinden op almeloosfeestje.nl.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Morgen: Almeloos Feestje. Almelose selectie vs. Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties