Meer dan een derde leegstand op bedrijvenpark Twentepoort

Zie hier een lijst met leegstand in de Lage Landen. Wat zien wij zoal voor slecht bestuurde stad aan de Aa? Op het bedrijvenpark Twentepoort staat meer dan 30% van de panden leeg. Meer dan een derde. Terwijl in het centrum ruim 11% leegstaat. Almelo is niet in trek en steeds meer bedrijven zoeken hun heil elders. Moeilijk doen, geouwehoer met vergunningen en bestemmingsplannen en gewoonweg geen visie zijn redenen om toch maar eens elders te kijken. Neem nu weer de detailshandelsvisie. Uit meerdere bronnen hebben wij vernomen dat gigantische bedrijven bereid zijn winkels te openen in Almelo maar zich enkel in de periferie willen vestigen. Omdat Almelo zo strak vasthoudt aan de detailshandelsvisie en enkel nieuwe winkels wil toestaan in het centrum komen de winkels alsnog niet naar Almelo. Het centrum is vreselijk, ongezellig en binnenstadondernemers houden met hun angst voor concurrentie de gemeente de tang. Hetgeen de Almelose bevolking banen kost en welwillende winkeliers extra toeloop van klanten die door deze retailreuzen naar Almelo zouden komen. 2014 bent u aan zet: weet wat u stemt…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Meer dan een derde leegstand op bedrijvenpark Twentepoort”

  1. Roosje schreef:

    Is ook niet zo heel vreemd met die belabberde internetsnelheden.
    Maar er zal vast meer achter zitten.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares