MARKO VEJINOVIC NAAR VITESSE

Marko Vejinovic volgt trainer Peter Bosz naar Vitesse. Helaas maakt hij de overstap transfervrij zodat we er geen zak centen aan overhouden. “De ambitie van de club past bij mijn persoonlijke ambitie. Dat Peter Bosz hier nu trainer is, heeft wel meegespeeld”, liet 23-jarige middenvelder weten op de website van FC Suikeroom United. Technisch manager Ted van Leeuwen van de Arnhemmers is zeer verheugd met de overgang. “Marko is één van de betere talenten van Nederland. Zowel verdedigend als aanvallend is hij een meerwaarde op het middenveld voor Vitesse”, aldus Jordania’s handpopje. Vejinović speelde in de jeugd van Ajax, FC Utrecht en AZ. Op 22 maart 2009 debuteerde hij in de hoofdmacht van AZ onder Louis van Gaal. In de zomer van 2009 maakte hij de overstap naar Heracles Almelo waar hij in vier seizoenen meer dan 100 keer in actie kwam.

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “MARKO VEJINOVIC NAAR VITESSE”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares