KARELSKAMP BLIJFT OPEN

De klap met de honkbalknuppel is toch aangekomen bij de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Teeven. Doodziek en verbijsterd waren de “nuchter & normaal denkenden” van de plannen van ‘korte termijn politiek’ Fredje. Verbijsterd en vol onbegrip ging het personeel vervolgens de barricaden op (dikke hulde trouwens!). En niet alleen zij, ze kregen o.a. bijval van rechters, advocaten, agenten, reclasseringsmedewerkers, bewindvoerders, zorgmedewerkers en de burgerij. Deze geluiden sijpelden door naar de tweede kamer en vanuit daar zwol ook de kritiek aan. Zover zelfs dat Fred T. bakzeil moest halen en de saneringsplannen moest bijstellen. Maar heeft hij wel verloren, of is het juist een meesterzet van hem geweest? Bizar hoog inzetten, hele land op zijn kop, beetje toegeven en iedereen is vervolgens blij en opgelucht. Wellicht was dit wel zijn oorspronkelijk plan. Politiek is en blijft een naar iets.

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “KARELSKAMP BLIJFT OPEN”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties