Jan de Jonge nieuwe hoofdtrainer Heracles

Geen Pastoor of Alflen. Jan de Jonge wordt de nieuwe hoofdtrainer van Heracles. Hij volgt de vertrekkende Peter Bosz op. Jan de Jonge was als speler actief voor Germanicus, FC Groningen, SC Heerenveen en Emmen. Als hoofdtrainer was De Jonge actief voor Emmen en De Graafschap. Bij SC Heerenveen was hij assistent-trainer en interim-hoofdtrainer. De laatste jaren was De Jonge Hoofd Opleidingen in Friesland. Voorzitter Jan Smit en directeur Nico-Jan Hoogma zullen de nieuwe trainer maandag presenteren in een persconferentie. Jan, welkom bij de mooiste club van Nederland en alle succes!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Jan de Jonge nieuwe hoofdtrainer Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares