Iedereen behalve CDA overtuigd van stadionplan Heracles

Je kon erop wachten: na het prachtige witte konijn dat Heracles vorige week uit de hoge hoed toverde kwam al vrij snel het nieuws dat de reli-politici van het CDA helemaal geen konijn blieven. Fractievoorzitter Irene ten Seldam is niet overtuigd omdat er nog niet genoeg zwart op wit staat. Ze missen de daadwerkelijke intentieverklaringen van de winkels die zich willen vestigen. Waar alle andere partijen terecht applaudisseren voor de creativiteit van de club trekken de Gristelijken een zuur gezicht. De partij waarvan Jan en alleman jarenlang juichend, zuipend en vretend de gemeentelijke skybox van het Polman Stadion bezette wil nu eigenlijk geen nieuw stadion. Onthouden dus voor 2014 wanneer u weer een vakje rood mag kleuren.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

6 reacties op “Iedereen behalve CDA overtuigd van stadionplan Heracles”

 1. beewee72 schreef:

  Als de rest het wel eens is met de plannen is het toch klaar???

  De grond in met die poal’n!!! 🙂

 2. vannelle schreef:

  snap d,r niks va , snap d,r niks va , snap d,r niks va !

 3. JoeNNes schreef:

  Nu wil ik niet als een pietje precies overkomen maar dit nieuws is al bijna een week oud! Ik ben van HNDB toch wel scherpere tijden gewend. Dit is een beetje als de krant van gisteren, daar wordt de vis in verpakt.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties