Heracles slaat terug: een bak geld en 400 banen

Daags na het nieuws dat het college geen extra winkelruimte toestaat voor het nieuw te bouwen stadion van Heracles komt de club met een plan waar de gemeente gewoonweg geen NJET tegen kan zeggen. Wyckerveste Adviseurs is bereid gegarandeerd 45 miljoen euro in het plan te stoppen en 5 grote winkels willen zich bij het stadion vestigen. Dit levert maar liefst 400 banen op en tevens is de detailhandel in de binnenstad geen argument meer aangezien de winkels een ruimte gaan innemen die in het centrum niet beschikbaar is. Het gaat om vestigingen van Aldi, Action, Bristol, Decathlon en Top1Toys. Het plan is vanavond achter gesloten deuren gepresenteerd aan de gemeenteraad en er is druk overleg gaande tussen alle partijen. Heracles heeft zowaar een aas uit de mouw geschud die simpelweg niet genegeerd kan worden. En zo staan de schaakstukken er in 24 uur opeens heel anders bij. Op 18 juni zal de gemeenteraad definitief de knoop doorhakken. Maar als men hier nog NEE tegen durft te zeggen moeten we de hele meute het stadhuis uit bonjouren. Een investering van 45 miljoen euro en 400 banen: an offer you can’t refuse.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

6 reacties op “Heracles slaat terug: een bak geld en 400 banen”

 1. beewee72 schreef:

  Zo, kiek’n wat Jonnie en kornuiten hier tegen in weten te brengen….
  HELEMAAL NIETS IN’T GEMEENTEHUIS!!!! 😉

 2. McAber schreef:

  Geniaal van Jantje S.
  Onverwacht maar o zo gewenst en retenslim.
  Al het gras voor die zittende kliek, die zich de Gemeenteraad noemt, weggemaaid.

  We rekenen ze sowieso af bij de volgende verkiezingen, maar deze overwinning smaakt superzoet!

  HERACLES RULEZZZZZZ

 3. beewee72 schreef:

  Update 2: en Decathlon!
  Wie o wie weet nummer 5?
  Zag in het stukje op tv Oost de naam Action voorbij komen…..

 4. henry schreef:

  Winkels en leegstand in het centrum van Almelo dat had toen ook anders gekund geen woonboulevard buiten de stad.
  Gewoon waar nu het werkplein voorheen Ten Cate is daar had toen al een woonboulevard kunnen staan.
  Nu zegt de gemeente nee tegen winkels bij het stadion onbegrip bij mij maar gelukkig hebben we een voorzitter die slimmer is als onze burgemeester met haar euh euh euh.
  Nee een nieuw gemeentehuis van circa 60 miljoen uitlopend tot misschien wel 100 miljoen dat moet er wel komen en ja de schop moet er nu in voor dat volgend jaar het nieuwe gemeentebestuur het van tafel veegt.
  Iispa verkopen met verlies en dan moet er eerst een nieuwe vloer in hahahahaha laat mij niet lachen.
  Referendum moet er komen en dit gemeentebestuur moet zo snel mogelijk oprotten.
  Nee wij Almelose inwoners word niets dan ook maar niets voor gedaan wij moeten op een houtje bijten terwijl onze burgemeester straks in een leren fauteuil zit met gouden randjes in haar nieuwe gemeentehuis zit.
  en zo kan ik mijn ergernis nog wel effen door gaan maar dat komt bij een volgende keer

  Henry

 5. JoeNNes schreef:

  Compleet uit het niks en nooit aan zien komen dit. Als dit gepland was dan is het idd een meesterlijke zet geweest. Blijf er alleen wel bij dat er reeds met de bouw begonnen had kunnen worden als ze hun plannen niet bijgesteld hadden. Ook ben ik nog steeds de uitspraken niet vergeten dat Smit, Hoogma en Bosz zouden weggaan als dat nieuwe stadion niet door zou gaan. Dat steekt nog steeds. Maar goed streep eronder en verder werken naar het nieuwe stadion.

 6. beewee72 schreef:

  En het CDA gooit de kop er weer tegen in……
  Christelijke Driekwarters Almelo…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties