Heracles krijgt bijna nieuw stadion

Nog enkele uren en de kogel gaat officieel door de kerk. Maar om ervoor te zorgen dat u vanavond niet achter de pc hoeft te kruipen om de raadsvergadering te volgen brengen we u nu alvast op de hoogte van de vrijwel zekere uitkomst. Zo weten wij dat er vandaag de hele dag koortsachtig overleg is geweest tussen de verschillende partijen. Het probleem was om de PvdA overstag te krijgen. Er wordt as we speak nog tekstueel geschaafd aan het amendement maar u kunt ons erop vertrouwen dat er een meerderheid voor komt. En waar gaat men dan mee akkoord? Nou, simpelweg met alles. De detailshandelsvisie voor renoveren van de binnenstad, een nieuw stadion met enkel grootschalige detailhandel en een verruiming van de detailshandelsvisie voor de woonboulevard waardoor daar niet alleen woonwinkels maar ook andere detailhandel wordt toegestaan.

Onze voorspelling is dat de stemverhouding niet heel close gaat worden maar 25 voor en 10 tegen. Wij houden u op de hoogte en als we 100% zekerheid hebben dan hoort u dat. Kunt u vervolgens de vergadering skippen en lekker met een potje bier in de tuin zitten om de komst van het nieuwe stadion te vieren.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Heracles krijgt bijna nieuw stadion”

  1. McAber schreef:

    Ik kan dus met een gerust hart en een koud kratje Groenlose dikbuiken in de tuin gaan zitten!
    Plop en proost !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares