Gemeente wil geen extra winkels in nieuwe Heracles stadion

Hoewel het besluit deze maand nog moet vallen lijkt het er sterk op dat het nieuwe stadion van Heracles ten dode is opgeschreven. Althans in de vorm zoals Heracles het op dit moment wil hebben. De gemeente heeft namelijk vandaag de detailshandelsvisie bekend gemaakt en aangezien de collegepartijen in deze stad trouwer zijn dan een Labrador Retriever kun je ervan uitgaan dat deze visie ook door de raad zal worden aangenomen. Het college wil vasthouden aan alle eerder gemaakte afspraken wat betekent dat de extra 10.000 m2 winkelruimte er niet zal komen. Heracles zal het moeten doen met het eerder vastgestelde plan van 10.000 m2 sportgerelateerde winkelruimte en een uitbreiding van de Plus supermarkt tot 1750 m2. Zoals meester Visser zou zeggen: dat is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

De hele kwestie is van alle kanten een geknooi van heb ik jou daar. De gemeente doet er eeuwen over om tot een besluit te komen en weigert de meerwaarde van een Eredivisieclub als Heracles te onderkennen terwijl men wel vrolijk mee staat te hossen (en gratis te zuipen) als er wat te vieren valt. Aan de andere kant had Heracles ook meteen met het goede plan kunnen komen en niet plan A (dat goedgekeurd is) later aan te passen naar plan B en dan maar eisen en verwachten dat daar meteen ja en amen op zal worden geantwoord. Hoe het nu verder gaat? We zullen het spoedig horen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

14 reacties op “Gemeente wil geen extra winkels in nieuwe Heracles stadion”

 1. reaguurder schreef:

  Trek de stekker maar uit het hele project en doek die club maar op. Zo komt er helemaal niks meer van terecht. Tegen de tijd dat dat nieuwe stadion er is speelt Heracles alweer in de eerste divisie en kun je wachten op een faillissement.

  • JoeNNes schreef:

   He gekke kwibus dat is al de zoveelste vage negatieve reactie van jou. Wat denk jezelf omdat we straks weer eerste divisie spelen dat we dan failliet zijn? GAE heeft jaren eerste divisie gespeeld en Top Oss nog steeds en Telstar, allemaal clubs die al jaren hun geldzaken op orde hebben.

   Doek die club maar op…. Het wordt tijd dat ze jou opdoeken idioot!

   • reaguurder schreef:

    He gekke mevrouw (ik neem dat je een vrouw bent omdat je reageert alsof je menstruatiekrampen hebt), GAE, Top Oss en Telstar hebben niet net een nieuw peperduur stadion laten bouwen, er van uit gaand dat Heracles net een nieuw stadion heeft als ze weer eerste divisie spelen.

   • JoeNNes schreef:

    Wat een goeie grap, echt een hilarische dijenkletser gewoon. Mij een vrouw noemen wow daar heb je vast lang over nagedacht. Blijkbaar ben jij vrijgezel want je kijk op vrouwen laat te wensen over!

    Er komt geen nieuw stadion dus geen probleem in de eerste divisie dus van dat hele opdoeken dat jij zo lekker achteloos aangeeft blijft niks van over. Blijft mijn boodschap staan van hierboven. Ze moeten jou opdoeken!

 2. beewee72 schreef:

  Denk dat de skybox van de gemeente binnenkort ook leeg komt ter overname…..
  Jammer dat het waarschijnlijk niet doorgaat, op zoek naar een andere creatieve oplossing Heracles.
  Eerst maar de focus op het nieuwe seizoen!

 3. McAber schreef:

  Wat ik dan weer niet begrijp, help me even:
  – winkels in het stadion is slecht voor de middenstand in de binnenstand, maar
  – (bedrijfs)feestjes in sportkantines worden wel weer toegestaan (en is niet slecht voor de middenstand in de binnenstad???)
  Oh ja, om die ambtenaren een beetje lering te laten trekken uit het Fortezzadebacle wordt er nog eens € 235.000 op gehoest.

  Maar vooral geen democratie, dus publiek bij de gemeenteraadsvergaderingen…..

  Ze zijn KNETTERGEK….

 4. Evaahs schreef:

  Ik lees ook net dit op teletekst van tv oost: De vergaderingen waar beslist wordt over winkels bij het nieuwe stadion van Heracles Almelo zijn maar voor een beperkt publiek toegankelijk. De gemeente Almelo wil hiermee voorkomen dat er onrust ontstaat in de raadzaal. Volgens de gemeente gelden er rond een politiek debat dezelfde regels als voor een voetbalwedstrijd: fair play en respect. Mensen die bij de vergadering willen zijn, moeten zich van tevoren aanmelden. De vergaderingen zijn ook te volgen via internet. Vergaderingen in juni In juni beslist de gemeenteraad over de detailhandelsvisie van burgemeester en wethouders. Het Almelose college willen geen extra winkels toestaan bij het nieuwe stadion. Ze wil de winkelvoorzieningen in de binnenstad, de wijkwinkelcentra en de Woonboulevard op peil houden. De extra winkels zijn voor Heracles Almelo juist belangrijk om een nieuw stadion haalbaar te maken.

  Ik maak hieruit op dat er al beslist is wat het besluit zal zijn en dat er verwacht wordt dat het niet in goede aarde valt.
  Wat ik ook wel vreemd vind is dat de winkelvoorziening op de woonboulevard op peil gehouden moet worden. Hallo!!!!! Waar komt het stadion dichtbij te staan?!?!?

 5. huupiehupvakp schreef:

  Snap er niets van….. Zo blijft iedereen naar Hengelo gaan…….

 6. beewee72 schreef:

  Morgen wordt bekend gemaakt, door Heracles, welke winkels
  zich hebben aangemeld om zich te vestigen in het nieuwe stadion.
  Klein beetje druk op de ketel bij de gemeenteraad i.v.m.
  de werkgelegenheid die er dan komt……

 7. huupiehupvakp schreef:

  Nog niets gelezen maar ik denk aan Decathlon, Saturn en Plus. Hornbach aan de overkant.

 8. huupiehupvakp schreef:

  Even of topic.

  Snap dat zonder sponsoring site onderhouden lastig is maar kan relatie. nl geen andere fotos plaatsen? Dit is geen reclame……….

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties