Eerste training Heracles met Jan de Jonge

De voorbereiding op het seizoen 2013 – 2014 is gestart. De dag begon met de krant waarin het onheilspellende bericht van de provincie Overijssel was te lezen. Enkele uren later presenteerde de club Jan de Jonge als opvolger van Peter Bosz. Hendrie Krüzen zal niet worden vervangen. De positie van assistent zal worden ingevuld door Rene Kolmschot en John Stegeman. De Jonge heeft overigens Heracles verkozen boven Go Ahead Eagles en de Almelose club voelt voor hem als een warm bad. De onderhandelingen waren in een stief kwartier gepiept en zo stond de nieuwe trainer binnen no-time voor de groep. Een groep die verre van compleet is zoals we vandaag al eerder melden. Heracles is nog druk op zoek naar maar liefst drie aanvallers en ook voor andere posities is men nog in de markt.

Gerben ging naar het stadion om de start van de voorbereiding voor u vast te leggen. Zijn fotoverslag is te zien bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Eerste training Heracles met Jan de Jonge”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares