Drie uur lullen in een Finse sauna: de foto’s

Die had u nog van ons te goed. De foto’s van de drie uur durende saunasessie waarbij voor- en tegenstanders van het cruciale amendement vocaal tegen elkaar tekeer gingen zonder enig resultaat. Was de stemming namelijk direct bij aanvang begonnen dan was de uitslag exact hetzelfde geweest. Drie uur van absolute tijdverspilling waarbij men om het hardst schreeuwde om de ander te overtuigen terwijl die niet te overtuigen was. Dat is blijkbaar de enige manier om tegenwoordig politiek te bedrijven. Maar voordat wij weer uit worden gemaakt voor meester Zuurpruim: petje af voor D66, PvdA (hoort u ons zelden zeggen, dus geniet ervan) en VVD voor het ingediende amendement en de benodigde meerderheid. Al vernamen we op AlmeloAnders dat de VVD vooraf had besloten om met de meerderheid mee te stemmen en eigenlijk niet zo voor was. Vreemd dat ze dan zelf de meerderheid mogelijk maken. En dan zijn we toch weer aan het zuurpruimen. Bij lees verder de foto’s van Suus.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Drie uur lullen in een Finse sauna: de foto’s”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties