Drie spelers op proef in Almelo

We lezen op Heracles.nl het volgende: Heracles Almelo verwelkomt deze week drie spelers op proef. Vandaag meldt Kristoffer Andersen (27) zich, een middenvelder met de Belgische en Deense nationaliteit die de laatste jaren in Duitsland actief was voor Borussia Mönchengladbach II, VfR Aalen, MSV Duisburg, VfL Osnabrück en FC Ingolstadt ’04. Vorig seizoen speelde Andersen 24 duels voor Alemannia Aachen in de Derde Bundesliga.

Donderdag komen er nog twee spelers bij. De 26 jarige Deense middenvelder/aanvaller Bo Storm en de Schotse aanvaller Andrew Barrowman (28). Storm speelde de laatste jaren in Denemarken voor FC Nordsjaelland en HB Køge. Daarvoor stond hij onder contract bij SC Heerenveen. Barrowman kwam afgelopen jaar uit voor Dundee FC en Dunfermline Athletic. Barrowman verdedigde tevens de kleuren van Ross County, Inverness Caledonian Thistle, Queen of the South, Kilmarnock, Walsall, Blackpool en Birmingham City.

De spelers zullen tot en met de wedstrijd van zaterdag tegen de Almelose selectie op proef zijn.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Drie spelers op proef in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties