Cruciale amendement stadion aangenomen!

Het amendement van D66, VVD en PvdA met betrekking tot verruiming van de detailhandelsvisie voor Heracles is aangenomen door de gemeenteraad. Er waren 21 stemmen voor en 14 tegen. Bij de VVD heeft Israa Abdullatif tegen gestemd tegen de lijn van haar partij. Wat precies de consequenties zijn en of Heracles hier daadwerkelijk mee aan de slag kan gaan we vanzelf horen. Er is in ieder geval duidelijkheid waardoor er voortgang gemaakt kan worden. Opvallend waren de beduusde woorden van de wethouders Van Marle en Van Woudenbergh die lijnrecht tegenover hun hun eigen partij staan in deze.

Update: ook de gehele detailhandelsvisie is aangenomen met dezelfde stemverhouding. Heracles kan dus beginnen onder enkele voorwaarden. 8.500m2 winkelruimte in plaats van 10.000 en 1 supermarkt in plaats van 2. Maar niet sportgerelateerde winkels mogen zich dus wel vestigen in het nieuwe stadion. Welke gevolgen de voorwaarden hebben horen we snel genoeg.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Cruciale amendement stadion aangenomen!”

 1. Spocktables schreef:

  De consequenties voor de VVD zijn dat ze in ieder geval heel wat minder stemmen gaan krijgen 😉

 2. Lamme schreef:

  @Spocktables … zij is de enige binnen de VVD hoor, wederom eigen belang, de rest van VVD was voor!! Tegen waren: CDA, ALA, SP, Groen links, Christen unie

 3. McAber schreef:

  Opdat wij niet vergeten de komende gemeenteraadsverkiezing:

  – CDA
  – ALA
  – SP
  – Groen Links
  – Christen Unie
  – eigengereide Turksmevrouw VVD

  Weer even zo’n smoelenboek samenstellen?

  PS Hé Baas: op NOS journaal in beeld schuiven met een petje op in de sauna ?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties