Bryan Linssen naar Heracles?

Volgens onze bronnen is het heel goed mogelijk dat middenvelder Bryan Linssen de overstap gaat maken van VVV Venlo naar Heracles. De 23-jarige Linssen is de afgelopen week meerdere keren gespot in het Polman Stadion wat er op wijst dat er vanuit Almelo in ieder geval interesse is voor de speler. Linssen speelde voorheen voor Fortuna Sittard, MVV en de afgelopen drie seizoenen bij VVV Venlo. Of hij daadwerkelijk de overstap gaat maken blijft afwachten. Heracles heeft hoog nodig een aantal nieuwe spelers nodig. Op dit moment bestaat de selectie uit 21 spelers waarvan 5 keepers waar in totaal 2 elftallen van gevormd moeten worden. En dan bestaat ook nog de mogelijkheid dat Duarte naar Ajax vertrekt. Hopelijk stroomt het nieuws van nieuwe spelers snel achter elkaar binnen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Bryan Linssen naar Heracles?”

  1. vannelle schreef:

    shirt uit gele kaart !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares