Bryan Linssen komt naar Heracles

En de eerste nieuwe speler is een feit. Officieel nog niet aangekondigd maar volgens het AD maakt Bryan Linssen de overstap van VVV Venlo naar Heracles. De 23-jarige middenvelder is persoonlijk rond met de club en tekent begin volgende week een meerjarig contract. In het verleden speelde Linssen naast VVV Venlo ook voor Fortuna Sittard en MVV. Door de overstap naar Heracles blijft hij dus in de Eredivisie actief. Ook onze bronnen lieten ons weten dat een overstap aanstaande is. En tijdens de onderhandelingen van deze week werd hij meerdere keren bij het Polman Stadion gespot. En dus roepen wij alvast: welkom Bryan bij de mooiste club van Nederland en alle succes hier in ons fraaie Almelo!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Bryan Linssen komt naar Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares