Update: Bosz naar Vitesse

Aaaaand, he’s gone! Het kon ook niet uitblijven, eerst de geruchten over de interesse vervolgens de bevestiging dat er gesprekken plaatsvinden en nu komt de Gelderlander met het nieuws dat de overstap definitief is. Peter Bosz verruilt het wit-zwart voor het geel-zwart. Een mooie opstap en met een prachtig trainingscomplex en een kwalitatief hoogwaardige selectie is het geen straf om nu je bevelen rond te bulderen op de Arnhemse gronden. Oke, je hebt dan nu wel te maken met de nukken en grillen van de Georgische crimineel zakenman Merab Jordania en daarbij vertegenwoordig je nu een club waar elke echte voetballiefhebber van gruwelt maar dat riante salaris verzacht veel. Maar goed, hoe nu verder met ons clubje? Wie hebben we op het oog om de taak over te nemen? Laat uw ideeën maar horen in de reacties. Mooi detail, de eerste wedstrijd in het seizoen is uit naar …. Vitesse.

update: Dat het duo Bosz-Kruzen een redelijke succesformule was is het Arnhemse suikeroompje kennelijk niet ontgaan. Ook mister Heracles himself is hoogstwaarschijnlijk op weg naar het Gelredome. Damn…. das nie goei nie. Snel dat nieuwe stadion nu!

Over Gerben

Gerben is terug van weggeweest en dus eigenlijk ons nieuwste redactielid sinds HNDB 3.0. Zorgt voor de "Natrappen met.." - items en is zeer actief in de Almelose samenleving. Ziet en hoort dus veel. Gerben is heul soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

4 reacties op “Update: Bosz naar Vitesse”

 1. Maxx schreef:

  Van Basten mag wel komen, het is bij Heerenveen toch een bende!!

 2. messi schreef:

  Ook Mister Heracles zwicht voor het grote geld…hoe was het ook alweer, Kruzen is de cultuurbewaker van Heracles? Laat me niet lachen

  • JoeNNes schreef:

   Een beetje meer respect voor Hendrie zou op zijn plaats zijn. Na 10 jaar trouwe dienst gun ik hem van harte een stap hogerop als hij dat wil. Als je iemand die als speler en trainer zoveel heeft betekend voor de club op deze manier behandeld dan snap je het niet helemaal. Het gaat nu niet bepaalt over een speler op roze schoentjes die na 2 jaar roept dat hij wel toe is aan een betere club!

   En Hendrie is niet mister Heracles dat is altijd nog Rene Kolmschot!

 3. henry schreef:

  ben het met joeNNes eens Hendrie Kruzen is een fijne gast die met tranen is zijn ogen weg zal gaan maar de tranen zullen gouw dollartekens worden als hij mee mag naar Vitesse.
  En dat gun ik hem van harte hij zal altijd een Heraclied blijven in zijn hart en dat hij nog een kans krijgt om hoger op te komen moet je hem dus GUNNEN.
  En Peter Bosz tja was niet mijn favoriete trainer dus laat hem maar gaan strikje erom en weg ermee.
  Maar het blijft belangrijk voor Heracles voor groen ligt van de Gemeente Almelo want anders vallen er nog meer pionnen om en belanden we in de Jupiler Leuque.
  Dan nooit meer zingen kan allemaal in Almelo en geen Heracles Almelo meer gewoon Heracles

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares