Bij vertrek Pasveer wordt Telgenkamp eerste keeper

De geruchten gaan al een tijdje en ook keeper Remko Pasveer ziet een vertrek wel zitten. Hoewel hij het prima naar zijn zin heeft in Almelo staat hij ook open voor een nieuwe uitdaging. En ook Heracles zal een mogelijk vertrek niet tegenhouden. Wil de club namelijk nog wat verdienen dan moet het nu gebeuren. Na het aankomende seizoen loopt zijn contract af en loopt hij gratis de deur uit. Mocht Pasveer vertrekken dan zal Heracles niet op zoek gaan naar een nieuwe keeper. Dennis Telgenkamp zal dan naar voren worden geschoven als eerste keeper. Dat scheelt weer een boel geruchten en transferideeën.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Bij vertrek Pasveer wordt Telgenkamp eerste keeper”

  1. Baseballer schreef:

    Vitesse presenteert Vejinovic in uitshirt
    Een erg originele manier van Vitesse om zijn nieuwe aanwinst te presenteren. De Arnhemse club twitterde deze foto om het nieuwe uitshirt te onthullen. Het tenue wordt gedragen door Marko Vejinovic. De transfervrije middenvelder van Heracles speelt komend seizoen eveneens bij Vitesse. Dat bevestigde de club nadat oplettende fans Vejinovic hadden herkend op de foto. De Serviër werkte bij Heracles al samen met de nieuwe Vitesse-trainer Peter Bosz. Hij tekent voor 4 jaar in de Gelredome.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties