Almeloos Feestje: voetbal, bier en Bavaria babes

Als u nog een reden zocht om naar het Almeloos Feestje te gaan, zoek niet verder. Zaterdag 29 juni barst het feest los op het terrein van AVC Heracles. Om 14:30 spelen de profs van Heracles Almelo een oefenwedstrijd tegen de Almelose Selectie maar al vanaf 12:30 uur is er van alles te beleven. Zo zijn er allerhande activiteiten voor de kinderen maar ook de volwassenen kunnen zich vermaken. Op het Almeloos Weekblad Paviljoen lopen de bekende Bavaria babes om de aanwezigen te voorzien van een hapje en een drankje. Met een tribunekaart, te koop voor 25 euro, kunt u tevens dit paviljoen bezoeken. Reguliere kaarten kosten 6,50 euro en 2,50 euro voor jongeren tot 16 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via: Plus Sturing, Plus van Limbeek, Plus Cornelis Stadion, Esso Knol, Coop Ronnie Munster Albergen, Spar Draaijer Bornerbroek en C1000 Fikkert Vriezenveen. Meer informatie is te vinden op almeloosfeestje.nl.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Almeloos Feestje: voetbal, bier en Bavaria babes”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties