Totale blackout in delen noordelijk Almelo

De wijken Schelfhorst, Sluitersveld en Haghoek zaten gisteravond compleet in het donker. Tegen 22:30 uur viel de stroom volledig uit. En dan wordt pas echt duidelijk hoe afhankelijk de moderne mens van elektriciteit is. Smartphones kunnen niet worden opgeladen, geen WiFi omdat de router geen stroom heeft en in allerijl moeten er kaarsen voor de dag worden getoverd in het pikkedonker. Een dergelijke situatie maakt meteen duidelijk op je moet vertrouwen in je omgeving tijdens een noodsituatie. Zo gedroegen sommigen zich alsof de Noord-Koreanen de derde wereldoorlog waren gestart en bleven anderen als volleerde preppers rustig en vertrouwden op hun al jaren klaarliggende noodpakket. Of de stroomstoring van een half uur lang voor velen reden genoeg was om vroeg onder de lakens te kruipen weten we pas als over 9 maanden een ware geboortegolf op gang komt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Totale blackout in delen noordelijk Almelo”

  1. De Makke schreef:

    dan is de Schelfhorst te te klein de komende jaren!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties