Hetuitzendbureau.nl vestiging Almelo valt in de prijzen

De twee ondernemers achter de Almelose vestiging van Hetuitzendbureau.nl zijn door Flexibility Holding uitgeroepen tot ondernemers van het jaar 2012. Waarom? Omdat ze goed werk hebben geleverd. Veel uitzendingen, goede service en in het algemeen de zaken gewoon netjes op orde. Sulle Sobaci en Erwin Thijssen zijn dan ook zij trots als een aap met zeven, euh, ringen. “Een mooie beloning na een periode van hard werken. Dit geeft ons nieuwe motivatie om volgend jaar nummer 1 te blijven!” Namens de gehele redactie van HNDB.nl feliciteren wij onze buren van harte met deze fraaie prijs. Koffie en gebak staan klaar aan de Windmolen 14. Het is feest!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Hetuitzendbureau.nl vestiging Almelo valt in de prijzen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties