Heracles – FC Groningen (0-2)

U ziet het al aan de titel: Heracles heeft tegen FC Groningen verdiend verloren door slap en futloos voetbal aan de dag te leggen. Naar boven kijken is niet meer nodig en de ploeg moet nog oppassen dat het niet in de nacompetitie tegen degradatie moet voetballen. We gaan er maar niet teveel woorden aan vuil maken. Dit team heeft drastisch behoefte aan talent, inzet en echte kerels. De ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit is ver te zoeken. Aan de scouts de taak om deze zomer beter in te kopen dan de vorige.

Suus was aanwezig en schoot het volgende verslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Heracles – FC Groningen (0-2)”

  1. CeJe schreef:

    Geen “man of the match” zegt al genoeg.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties