De Galloways zijn pleite

Sinds jaar en dag grazen enkele Galloways rustig op een groenstrook langs het Lateraalkanaal in de wijk Schelfhorst. Leuke beesten, geen last van en negeren honden compleet. Weten wij uit eigen ervaring dankzij onze Beagle die ze maar wat graag besnuffelt. Maar de dieren zijn weg. Men kan namelijk 2.000 euro per jaar besparen door ze te vervangen door brandrode runderen. Hoe die met loslopende honden om kunnen gaan is onbekend. Het stukje natuur is een van de weinige losloopgebieden in Almelo en dagelijks bezocht door vele hondeneigenaren. Maar gelukkig besparen we 2.000 euro per jaar dus mocht er iets mis gaan dan hebben we wat achter de hand. Met de besparing hebben we dat nieuwe stadhuis in 30.000 jaar terug verdiend. Slim!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “De Galloways zijn pleite”

  1. ikkuh schreef:

    Maar gelukkig bespraken we 2.000 euro per jaar…… svp veranderen in BESPAREN…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties