Ajax – Heracles (4-0)

Nou, dat was een weinig enerverende middag voor Heracles in de Amsterdamse Arena. Zelfs tegen 10 Ajacieden lieten de mannen van trainer Bosz zich als makke schapen naar de slachtbank leiden. Doelman Kenneth Vermeer kreeg terecht de rode kaart gepresenteerd door scheidsrechter Bossen nadat hij Geoffrey Castillion buiten de 16 neerhaalde. Maar het bracht de Heraclieden geen enkel voordeel. Aan Amsterdamse zijde jubelde men tijdens de wedstrijd al over het aanstaande kampioenschap terwijl Heracles nog voor spek-en-bonen over het veld dwaalde. Uiteraard is verliezen van dit Ajax geen schande en ingecalculeerd maar de manier waarop geeft de burger weinig moed.

Bij HNDB kregen we de kans om de wedstrijd te bekijken vanaf fenomenale zitplaatsen en dus vertrok de Baas zelf richting de hoofdstad. Gezeten in hetzelfde vak als beroepszuurpruim Freek de Jonge zag hij Heracles van enkele meter afstand onderuit gaan. Enkele foto’s zijn te vinden bij lees verder.


Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Ajax – Heracles (4-0)”

  1. ab schreef:

    Tja was leuke middag en avond.
    Maar waar de Boer zich tog druk om maakt? Staan 4- 0 voor en nog niet tevreden.
    Bedankt nognaals voor de leuke dag.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties