Tegenstander aan het woord: Natrappen met NEC fans

Afgelopen zaterdag speelde eNieSee uit tegen Heracles. Met z’n allen volgden we vol hoge verwachtingen deze wedstrijd, want Pastoor heeft gezegd dat het een doelpuntenfestijn zal gaan worden! Om zijn woorden kracht bij te zetten heeft hij voor het eerst Ruud Boymans in zijn basiself staan. Om eerlijk te zijn zal het onze reet roesten hoe vaak er gescoord wordt, als we de punten maar pakken en meenemen naar Nijmegen, want den Haag is ons inmiddels al genaderd. Boymans, je roept al weken dat je die basisplaats wilt hebben. Je hebt hem nu, dus laat zien dat je daar hoort! Wij hebben er vertrouwen in! Come on NEC!!!!!

Klote en heel slechte avond voor ons, voor rood, groen en zwart! Zwaar onnodig (Man, man, man, hoeveel kansen moet je hebben?!) verliest eNieSee in Almelo van Heracles, is de zevende plek kwijt aan ADO én ziet Heracles en Heerenveen ook nog eens dichter en dichter bij komen. Heracles had vóór vanavond al 19 wedstrijden 1 of meer tegendoelpunten om de oren gekregen, maar uitgerekend NEC lukt het niet om te scoren tegen de witzwarten!? Ook niet in bijna een half uur met een man meer! Waardeloos dus! Zwaar kut! Volgende week komt Heerenveen, dat een directe concurrent én zwaar in de winning mood is, op bezoek. Na die wedstrijd weten we welke kant dit seizoen nog op zal gaan. Play offs of niks.

Reacties NEC Fans:
NEC had genoeg kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar ik word doodziek van Pastoor met zijn Excelsior spelertjes. Hoe haal je het in je hoofd om de topscoorder op de bank te zetten dan ben je echt niet wijs. Zou Bovenberg volgende week spelen , laat me aub niet lachen in de top klasse en hoofd klasse lopen betere spelers. En dan even over mijn vriend Babos, onbegrijpelijk wat hij bij dat doelpunt weer doet, hij moet gewoon stoppen.

Thuis had NEC inderdaad teveel gekregen. Maar hier had NEC moeten winnen. Op de keper gezien zijn dat 4 punten voor deze twee wedstrijden. Maar nogmaals NEC moet slimmer spelen voorin. Het oogt goed en het combineert heel aardig, maar voorin houdt men de bal te lang vast. Maar het was zo’n wedstrijd dat niks lukt.

Onnodige nederlaag. Aan de andere kant. De thuiswedstrijd tegen Heracles wonnen we niet echt verdiend. Dus zo bekeken is het eerlijk verdeeld. Bij het doelpunt zag het er verdedigend slecht uit. Sommigen hebben het hier over Bovenberg. Maar was het in eerste instantie niet Cmovs die zijn directe tegenstander hier helemaal kwijt was? Ook Babos gaat in deze situatie te snel naar de grond en maakt zichzelf daardoor kansloos. Maar het ergste in deze situatie vond ik nog onze vriend George. Die doet werkelijk geen enkele moeite om de voorzet op Everton te voorkomen. Een sprintje van 15 meter en blokken die bal Leroy. Dat hoort ook gewoon bij jouw werk.

Met een beetje pech hadden we deze pot met 3-0 kunnen verliezen. De ruimtes lagen helemaal open na de rode kaart. Toch vreemd uitgespeeld. Moet zeggen Pasveer had zijn dag helaas. En Platje is nog steeds een volwassen kleuter. Na een wissel loopt ie ook al met een gezicht van een klein kind.

Ja hoor, en ook in Almelo heeft Sinterklaas z’n werk weer gedaan.

Het enige positieve wat ik vanavond gezien heb was de actie voor de zieke Lieke van 5 jaar. goeie actie van Heracles en supporters

Over Tegenstander aan het woord

In de tegenstander aan het woord laten we regelmatig fans van andere clubs aan het woord over de wedstrijden van hun team tegen Heracles Almelo. De andere kant van het verhaal...

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: Natrappen met NEC fans”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties