Supporters dankzij Hoogma toch bij raadsvergadering

Opmerkelijk bericht van onze hoestende man in regenjas die zich de laffe raadsvergadering tussen de supporters mengde. De supporters werden bij de ingang van het stadhuis tegen gehouden en mochten niet naar binnen. Toen de delegatie van Heracles arriveerde werd aangegeven dat het bestuur van Heracles wel naar binnen mocht. Dit geheel tegen het zere been van Hoogma die zei: “geen supporters, dan ook geen bestuur naar binnen. Dit is een openbare vergadering!” Na een lange discussie mochten uiteindelijk ook de supporters naar binnen. Ze kregen nog wel even de boodschap mee dan men zich diende te gedragen. Welkom in het fucking Pyongyang van Nederland.

Wij zijn het zo langzamerhand helemaal zat met deze gemeente. Voor of tegen het stadion maakt eigenlijk niet meer uit. De incompetentie om uberhaupt een besluit te nemen is totaal kansloos. Niets weet men te realiseren behalve een stadhuis waar geen inwoner op zit te wachten. Heracles is afhankelijk van dit zootje en zit in een catch 22. Wij niet, en dus zullen wij vanaf heden niet langer spreken van Heracles Almelo maar enkel Heracles. Deze gemeente is deze club niet waard.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Supporters dankzij Hoogma toch bij raadsvergadering”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares