Breaking: dader overval door politie neergeschoten

Item en updates samengevat | 22:39 : het centrale station van Almelo is al de hele avond op last van de politie afgesloten. Omstreeks 19:45 uur werd ijssalon IJs en Zo aan de Wierdensestaat overvallen. De politie zette de achtervolging in op de met een mes bewapende dader. Op het station van Almelo werd de overvaller door de politie neergeschoten. Op de social media gaat het gerucht dat de dader aan zijn verwondingen zou zijn overleden ook bronnen bij de brandweer lieten ons dit weten. De politie ontkent dit echter en zegt dat de dader gewond is maar buiten levensgevaar. Hij zou zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De NS laat weten dat het station nog tot 2:00 blijft afgesloten. Er zijn bussen ingezet om reizigers naar hun bestemming te vervoeren.

Update: in het persbericht van de politie is te lezen dat de dader een 36-jarige man uit Enschede is. De Rijksrecherche doet onderzoek naar het schietincident. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Bij lees verder zijn een aantal foto’s te vinden van onze razende reporter Jelle.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Breaking: dader overval door politie neergeschoten”

  1. reaguurder schreef:

    Manmanman, wat een toestand. De jongen, met een noord-Afrikaans uiterlijk, heeft nu een bontkraag met bloedspetters.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares