Rechter vernietigt ontslag archivaris

Tranen in het stadhuis. De gemeente heeft op z’n flikker gekregen van de Almelose rechtbank. Zoals u weet werd de gemeentelijke archivaris Henk Beijers om dubieuze redenen ontslagen. Samen met zijn advocaat, en vriend van HNDB, Diederik Briedé trok hij ten strijde en won. Van een door de gemeente veronderstelde bedreiging bleef niets over. De verklaringen van de getuigen waren te verschillend. Bovendien hadden de getuigen vooraf met elkaar overlegd. De archivaris had wel meer dan incidenteel prive geinternet doch dit was volgens de rechtbank niet ontslagwaardig. De verdediging van de archivaris slijpt onertussen de messen en een schadeclaim lijkt aanstaande. Vanwege de onterechte beschuldigingen voelt de archivaris zich terecht in eer en goede naam aangetast.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Rechter vernietigt ontslag archivaris”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties