Palmpaasoptocht in Siberische setting

Hoewel het gisteren op zijn zachtst gezegd godvergeten koud was ging de traditionele palmpaasoptocht toch door. Vergezeld door de Koninklijke Almelose Harmonie trokken de kinderen met hun mooiste paasstok door de binnenstad. En die kinderen mogen met recht helden worden genoemd aangezien de trans-Siberische rukwinden bijkans de versieringen uit de stokken bliezen. Uiteindelijk kwam het geheel zoals altijd weer bij het stadhuis terecht alwaar de prijzen werden uitgereikt. De volgende kids vielen in de prijzen. Categorie gagel: 1 – Justin Sonnenberg 2 – Jamie Kroon 3 – Jenti Schulder. Categorie buxus: 1 – Bo Schoffen 2 – Wanjer Hulsbergen 3 – Malissa Krommendijk. En de vrije categorie: 1 – Ellen Kuiper 2 – Stijn en Twan Kuiper 3 – Chantal Haarman.

Suus was uiteraard aanwezig en schoot het volgende fotoverslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Palmpaasoptocht in Siberische setting”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares