Nieuwe politieke partij bij geen nieuw stadion

Wanneer er vanavond onverhoopt toch een negatief besluit over het nieuwe stadion zal worden genomen door de gemeenteraad dan zal door supporters van Heracles Almelo een nieuwe politieke partij worden opgericht. De PPHA (Politieke Partij Heracles Almelo) zal met de steun van de supporters in 2014 proberen zetels te bemachtigen in de gemeenteraad om zo met de voorstanders alsnog het nieuwe stadion te kunnen realiseren. Uiteraard betreft het hier geen one-trick-pony en zal de partij ook op andere punten zijn mening hebben en actief deelnemen aan de Almelose gemeenteraad. Een frisse wind door de stoffige Almelose politiek waar het Old Boys Network de boel stevig in zijn greep houdt lijkt ons geen overbodige luxe. De naam mag nog wel wat lekkerder bekken.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Nieuwe politieke partij bij geen nieuw stadion”

  1. beewee72 schreef:

    IK ZEG DOEN!

    Mijn stem heb je!!!
    Stelletje stoffige r*kkers nou in de gemeenteraad!
    BAH!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares