Mishandeling, pandverbod, over de kop, diefstal & mond dicht

En dan nu het Veldwachters Journaal met brigadier Baas, Gemeentepolitie Almelo. Kom er maar in brigadier. Goedendag. Mijn naam is brigadier Baas en dit is het Veldwachters Journaal van vrijdag 15 maart.

Mishandeling
Zaterdagmiddag in Goor was er tijdens het jeugdduel Hector – PH weinig sprake van Respect. Na afloop ontstond er de nodige discussie en in het tumult is de scheidsrechter door een 18-jarige speler van PH geslagen. Aangifte werd gedaan en een verder onderzoek werd gestart.

Pandverbod
Afgelopen dinsdag overtrad een 38-jarige plaatsgenoot het pandverbod voor de Havenpassage. Met de gure kou was hij maar even binnen een sigaretje gaan roken. De gealarmeerde politie heeft de man aangehouden meegenomen. Volgens goed gebruik is hij diezelfde middag weer heengezonden.

Over de kop
Dezelfde dinsdag heeft er op de N36 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurster raakte met haar wielen de berm en in een poging te corrigeren is de auto over de kop geslagen. Gelukkig geen letsel voor de inzittenden. Auto ist kaputt.

Winkeldiefstal
Woensdagmiddag werd een vluchtende scootmobieljatmoos gesnapt in een winkel aan de Havenpassage. Vol gas ging hij ervan door in de richting van cafe Nielz. De politie ging op onderzoek uit en trof hem uiteindelijk aan naast de betreffende winkel. Hij bekende direct en vanwege zijn beperking waren de veldwachters zo vriendelijk om bij hem thuis een verklaring op te nemen.

Mond dicht
Je had het kunnen zien aankomen. Het geheimzinnige gedoe van onze raadsleden begint over te slaan op de burgers. Woensdagnacht rond tweeën werd een man door agenten gespot bij meerdere flessencontainers aan de Zeven Bosjes. Toen de agenten polshoogte gingen nemen hield hij zijn mond stijf dicht wat resulteerde in een ritje arrestantencomplex. Pas na een nachtje cel (hij wel…) maakte hij de volgende dag voor de rechter bekend wie hij was.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van bovenstaande zaken, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of (anoniem) via 0800-7000. Tot zover het Veldwachters Journaal. Graag tot een volgende keer. Terug naar de studio…

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Mishandeling, pandverbod, over de kop, diefstal & mond dicht”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties