Jan Hammink stapt uit de Almelose PvdA fractie

De poep raakt de ventilator bij de Rozen: raadslid Jan Hammink stapt uit de Almelose PvdA fractie. Hij ligt al een tijdje overhoop met de fractie vanwege de vijf rooitjes die hij van de gemeente betaalt kreeg als vereffenaar van het sportpark Wendelgoor. Die betaling meldde hij niet aan de fractie en ondanks het feit dat meerdere juristen zeggen dat die betaling ook helemaal niet mag ziet Hammink het probleem niet. Nu is de breuk niet zo heel vreemd aangezien het raadslid nooit lekker heeft gelegen in de lokale PvdA. Hij was op een schier onverkiesbare plek gezet maar kwam door voorkeursstemmen toch in de raad. Er hing dus al een “ah kut, niet hij” sfeertje. Hammink gaat verder als eenmansfractie en ook dat is bijzonder aangezien de PvdA raadsleden voor de raadsperiode aangeven bij vertrek hun zetel af te staan aan de partij. Dat Hammink dit nu pertinent niet doet zegt genoeg over sfeer aldaar. En zo heeft het al zo versplinterde Almelose politieke spectrum er nog een splinter bij.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Jan Hammink stapt uit de Almelose PvdA fractie”

  1. McAber schreef:

    Neemt op een discutabele wijze geld aan, verzwijgt dit en vervolgens duldt “mijnheer” geen kritiek.
    Stapt op en wijkt af van de belofte om het pluche af te staan.

    Pot verwijt de ketel dat ‘ie zwart ziet……

    We zijn in Almelo weer een sjacheraar rijker…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares