Gemeenteraad stemt wel in met nieuw stadhuis

Doet het zitten al pijn? Vanavond opeens stekende pijnen gekregen in uw achterste? Niet zo vreemd aangezien u voor de zoveelste keer bent genaaid door uw gemeente. In deze bijkans failliete stad waar een toevallige meevaller de boel nog net redde van een onder curatele stelling gaat men gewoon minimaal 60 miljoen euro uitgeven aan een nieuw stadhuis. We maken er maar niet al te veel woorden aan vuil. Zoek ergens een zwemband om op te zitten en veeg de tranen van uw portemonnee. U gaat de komende jaren diep in de buidel tasten om dit belachelijke project te realiseren. Voorspelling: over een paar jaar komt de rekenkamer met een schokkend rapport over hoe de kosten van het stadhuis zo gierend uit de klauwen zijn gelopen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Gemeenteraad stemt wel in met nieuw stadhuis”

  1. beewee72 schreef:

    copy-paste:

    Goh, wie had dat zien aankomen……. 🙁

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares