Geheime vergaderingen niet langer geheim

De gemeente heeft de notulen van de twee geheime raadsvergaderingen openbaar gemaakt. Erg schokkend is het allemaal niet en het belangrijkste was al bekend geworden via de regionale dode boom. In de eerste vergadering lichtte het college de raad in over de mogelijkheid om het stadhuis onder te brengen in het belastingkantoor bij het station. In de tweede vergadering kwam met met redenen op de proppen om dit vooral niet te doen en sprak men andermaal de voorkeur uit voor nieuwbouw. Wat er ook wordt bekeken, volgens het college is alles duurder dan nieuwbouw. Iets wat nagenoeg ondenkbaar is maar het is dan ook geen geheim dat de nieuwbouw inmiddels een prestigestrijd is geworden voor bestuurders die in hun loze periode toch nog iets gerealiseerd willen hebben.

Het college heeft de raad gevraagd om dinsdag akkoord te gaan met de gunning voor de bouw van het nieuwe stadhuis en een meerderheid lijkt voor. Dat stadhuis gaat er dus hoe dan ook komen en u gaat daarvoor bloeden. In uw portemonnee. Of er, nu bekend is geworden dat de overheid gevangenis De Karelskamp gaat sluiten, ook een peperduur onderzoek komt om de mogelijkheid te bekijken daar het stadhuis in te vestigen is niet bekend. Het zou ons echter niets verbazen als daar ook enkele tienduizenden euro’s aan besteed worden om vervolgens toch weer “nee, wil ik niet” te roepen. Ondertussen huilen onze portefeuilles tranen met tuiten…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Geheime vergaderingen niet langer geheim”

  1. McAber schreef:

    Ze zouden wel op hun plek zitten daar in het Karelskamp, die boevenbende…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties