Beslist gemeenteraad vanavond over nieuw stadion?

Vanavond gaat de Almelose gemeenteraad beslissen of men vanavond een beslissing neemt over het nieuwe stadion. Ja, in de politiek is nooit iets echt duidelijk omdat men u graag ongeïnformeerd laat. Een uitstel van de beslissing lijkt zich af te tekenen nu het erop lijkt dat enkele partijen, waaronder PvdA en CDA, liever nog geen beslissing willen nemen en vanavond uitstel aan gaan vragen. Je zou immers, of je nu voor of tegen stemt, zomaar een groot deel van de inwoners tegen je in het harnas kunnen jagen en dat is niet handig met de verkiezingen van volgend jaar. Oh, u wist nog niet dat partijbelang altijd boven het stadsbelang gaat. Nu wel. De voorstanders, waaronder D66 en VVD, willen wel vanavond de knoop doorhakken. De vergadering begint om 19:15 uur. We houden u op de hoogte.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Beslist gemeenteraad vanavond over nieuw stadion?”

  1. Nicky schreef:

    Tja, zo hopen ze problemen te voorkomen als ze wel stemmen voor een nieuw stadhuis en tegen het stadion.

    Trouwens, met alle kosten die ze de afgelopen jaren al hebben gemaakt met het inzetten van allerlei
    (duistere) onderzoeksbureau’s hadden ze de “lening” al lang bij elkaar gehad.

    Hoop alleen dat van uitstel geen afstel komt maar heb er geen goed gevoel over.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares