Steun Lieke in haar strijd tegen kinderkanker!

De 5-jarige Lieke uit Mariaparochie vecht sinds november 2012 tegen neuroblastoom, een zeer agressieve vorm van kinderkanker die 1 op de 100.000 kinderen treft. Behandeling in Nederland geeft slechts een overlevingskans van 20%. Maar zoals wel vaker is men in de US of A al een heel stuk verder en kan middels immunotherapie de overlevingskans met 20% worden verhoogd. En u voelt hem al aankomen. De behandeling van een half jaar mogen de ouders zelf ophoesten. In zo’n land leven we tegenwoordig. Hoe dan ook, inmiddels is er een stichting opgezet die als doel heeft het benodigde bedrag bij elkaar te verzamelen om Lieke een kans te geven aan de andere kant van de Atlantische vijver. Lees het verhaal op de speciaal opgezette website waar tevens alle donatiemiddelen te vinden zijn. Iedere euro is er 1 en mede dankzij uw gift kan een meisje dat nog een heel leven voor zich zou moeten hebben haar wens om te leven uit zien komen. Binnenkort zullen er door de Almelose Dries, ook bekend als Gertie Leushuis, acties worden opgezet rondom de wedstrijden van Heracles om u de gelegenheid te geven een steentje bij te dragen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Steun Lieke in haar strijd tegen kinderkanker!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares