Plantjes ontdekt

Aan de Sluiskade Zuidzijde hebben de veldwachters een hennepkwekerij ontdekt met circa 700 planten. Men had het pand al een tijdje op het oog (afgelopen weken geen sneeuw op de dak misschien?) en is vrijdag overgegaan op het ontruimen van het pand. Door het illegaal aftappen van stroom was er een gevaarlijke situatie ontstaan in het pand. De 43-jarige bewoonster en een 45-jarige man uit Almelo zijn met een proces-verbaal weer heengezonden, de planten en de apparatuur zijn vernietigd. Wordt het niet eens tijd dat de gemeenten of overheid de teelt in eigen hand nemen? Wel verkooppunten gedogen maar het kweken illegaal houden is belachelijk toch? Met de eigen kweek krijg je goede kwaliteit en heb je de controle. Het schept werkgelegenheid en daarbij hebben we nog  genoeg braakliggende grond om heel Nederland van het groene goud te voorzien.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Plantjes ontdekt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares