Opzienbarende nieuwe ledenpas Hart voor Heracles

Zie hierboven de nieuwe ledenpas van supportersvereniging Hart voor Heracles. Een duidelijke boodschap richting de club die elk lid van de vereniging, of hij nu wil of niet, met zich meedraagt. Een supportersvereniging die zo stelling neemt ten opzichte van het nieuwe stadion, is dat verstandig? Het zal ongetwijfeld discussie opwekken maar of dit nu de manier is…

Update: contact met Hart voor Heracles leert ons dat het hier een uiting van een sponsor van de vereniging betreft die de kosten voor de pasjes draagt. Dat de vereniging hiermee discussie zal opwekken is ze bekend en ook goed. HvH laat wel weten pertinent voor een nieuw stadion te zijn. De discussie tussen Polman en Heracles lijkt weer te gaan oplaaien. Hetgeen natuurlijk ook kan betekenen dat het groene licht voor de bouw aanstaande is.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Opzienbarende nieuwe ledenpas Hart voor Heracles”

 1. McAber schreef:

  en die kleurrrrrrrrrrrrr……

 2. Baseballer schreef:

  Ach zal wel zo blijven,blauw is toch de kleur van Almelo en niet de pony kleur ……

 3. Puch kapot schreef:

  We mogen dus blij zijn dat de fct-fanclub niet een paar tientjes meer heeft geboden voor de sponsordeal; dan had er nou een rooie pony en de tekst: Fuck Heracles! op het pasje gestaan. Waarbij Hart voor Heracles natuurlijk had aangegeven dat de uiting puur voor rekening van de fct-fanclub komt en niet de visie weergeeft van Hart voor Heracles.
  .

 4. HNDB schreef:

  HNDB wil volgend jaar de pasjes wel sponsoren. Maar we willen wel op de achterkant een foto van voorzitter Smit met de tekst: Jan Smit is zo zuinig, hij huilt met 1 oog…

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares