Heracles Almelo – Willem II (4-1)

Heracles Almelo heeft in het eigen stadion het zwakke Willem II met ruime cijfers verslagen. In eerste instantie leek het een heel vervelende avond te worden toen Willem II al snel op voorsprong kwam. De Heraclieden pakten de draad echter goed op en domineerden het vervolg van de wedstrijd. Voor rust was het al 3-1 door doelpunten van Vejinovic, Bruns en Duarte. Na de thee maakte Thomas Bruns er nog 4-1 van maar de winst was allang veilig. En zo heeft Heracles drie belangrijke punten behaald in de tweede helft van het seizoen. Op naar de volgende belangrijke wedstrijd in Breda tegen NAC. Hopelijk hebben ze in die contreien dan nog het carnaval in de benen.

Suus was natuurlijk ook weer present in het koude Polman Stadion en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles Almelo – Willem II (4-1)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares