Almelo’s next top bordeel

En we hebben er weer eentje bij. Aan de Bornerbroeksestraat 28 werd gisteren het “Red Light Palace” geopend. Opgewonden mannen die “iets” willen lozen kunnen voortaan niet alleen meer terecht bij het Eroscentrum (marktstraat 13), de boot bij het Dollegoor (ligt die er nog?), een kamer in het Theaterhotel (de rondtrekkende hoer), een willekeurig huis of flat (de “ontvangende” huisvrouw), de thuisbezorgdienst (escortservice) of een illegaal sekshuis waar minderjarige verstandelijk gehandicapte jongeren gedwongen werden (hoe ziek ben je dan, gvd…). Het aanbod is onderhand groter dan de hoeveelheid kledingwinkels in onze binnenstad. Toch weerhield het exploitant R. Harteveld er niet van om in het voormalige pand van Club Mistique dagelijks van 8.00 tot 2.00 uur 25 (vijf-en-twintig!) werkruimtes voor de prostituees te exploiteren. Overigens hebben ruim zestig tegenstanders van het bordeel niets bereikt met hun bezwaarschriften. Het college van B en W heeft ze deels niet ontvankelijk en deels ongegrond verklaard. Dit omdat de bezwaarmakers te ver wonen van het bordeel om belanghebbend te zijn en het bezwaar te laat was ingediend met ook nog een foutieve machtiging.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

1 reactie op “Almelo’s next top bordeel”

  1. Monsieur Pleur schreef:

    Wat!? ” een illegaal sekshuis waar minderjarige verstandelijk gehandicapte jongeren gedwongen werden (hoe ziek ben je dan, gvd…). ” Is dat serieus? Dat heb ik dan ff gemist? Wat is dat voor ziek geouwehoer… In Almelo

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares