Winterloop Schelfhorstpark

Alweer dik twee weken in het nieuwe jaar en dan wordt het hoog tijd om al die goede voornemens overboord te flikkeren. Klaar met het stoppen met roken, meer bewegen, minder drinken en bovenal minder eten. Na de eerste paar duizelige hijsen smaakt dat peukje echt wel weer lekker, komt de fles mayo weer tevoorschijn en pakken we gewoon de auto om naar de winkel te gaan. Kortom, alle goede voornemens zijn weer slechte gewoontes geworden. Gewoontes die overigens pas beginnen op te vallen rond het 30ste levensjaar. Het zorgeloos zuipen en vreten zonder te bewegen begint dan zijn tol te eisen. Bloesjes beginnen te knellen, veters strikken gaat gepaard met gezucht en gesteun en voorspel is inmiddels niet meer dan “op de bank hangen met borrelnoten en cola”. Wist u trouwens dat het “beter voor mijzelf opkomen” heel populair is als goede voornemen bij de vrouwen, whahaha. Sorry….

Genoeg gelachen, even de focus op een supergezellig sportief gebeuren in ons eigen stadje. Tijd voor een mooie happening als beloning voor de volhouders. Aanstaande zondagmiddag 20 januari wordt alweer voor de achtste keer de Winterloop in het Schelfhorstpark gehouden. De hardloop-afstanden zijn voor elk wat wils en bedragen 2,4,6 of 10 km. Ooit begonnen met 76 lopers in de beginjaren van 2000 had de editie van vorig jaar al zo’n 262 lopers. Met de afstand van 2 km voor kinderen tot 12 jaar is het een echt familiegebeuren. Naast bekers voor de snelste lopers is er voor iedereen een herdenkingsvaantje. De start van de 2 en 6 km is om 13.30 uur, van de 4 en 10 km om 14.30 uur. Inschrijven kunt u tot een half uur voor de start in Huize Friso. Mocht u niet mee willen doen, kom dan even de hardlopers aanmoedigen. Grote kans dat u dan ook nog de Baas voorbij ziet hobbelen.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Winterloop Schelfhorstpark”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares