Update: Luís Pedro waarschijnlijk naar Bulgarije

Via een tip werden wij op de hoogte gebracht van een mogelijk aanstaand vertrek van Heracles speler Luís Pedro. Tijdens het trainingskamp in Belek zou Pedro benaderd zijn door een Bulgaarse club. Volgens het gerucht vertrekt Pedro vandaag al naar het trainingskamp van de club dat nu op Cyprus gaande is. Een kleine check naar welke clubs daar nu aan het trainen zijn geeft de indruk dat het om Levski Sofia zou kunnen gaan. Pedro speelde gisteravond niet mee met de beloften en Levski Sofia aanvaller Sjoerd Ars (verhuurd aan Tijandin Teda, China) staat in de belangstelling van NAC Breda. Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn. Maar voorlopig betreft het een gerucht.

Update: Kijk aan. We hadden het bij het rechte eind. Zojuist ontvingen we het volgende van Heracles: “Luis Pedro zet zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk voort in Bulgarije. Heracles Almelo bereikte met Botev Plovdiv overeenstemming over een directe overgang van de 22-jarige aanvaller. Pedro onderhandelt vandaag zelf met de Bulgaarse subtopper. “We verwachten dat Luis er zelf ook uitkomt en dan verkast hij per direct naar Bulgarije”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. Luis Pedro kwam in de zomer van 2011 van Go Ahead Eagles naar Almelo. Hij kwam tot 30 competitieduels voor Heracles Almelo waarin hij twee keer doel trof.”

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Update: Luís Pedro waarschijnlijk naar Bulgarije”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares