Vejinovic naar AZ?

Het winterstop-ruilcircus gaat beginnen. En komen de clubs niet bij ons dan gaan wij wel naar de clubs toe, moet Jan Smit gedacht hebben. Het initiatief van onze voorzitter komt voort uit het feit dat het contract van Vejinovic deze zomer afloopt. Daarbij is de relatie van de speler met trainer Bosz verre van optimaal, een incident leverde hem een disciplinaire straf op van de laatste twee wedstrijden. AZ heeft inmiddels positief gereageerd op het aanbod. De speler van Servische afkomst zou een interessante optie zijn om in de voetsporen te treden van Adam Maher, die de komende winterstop of in de zomer hoogstwaarschijnlijk vertrekt. De 22-jarige middenvelder Vejinovic speelde tot nu toe 3,5 jaar voor onze plaatselijke trots en prikte er 8 in.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Vejinovic naar AZ?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties