Uitvaarthuis Twente wint proces!

Hoppa, we hebben gewonnen. Nee, niet die blamage van onze zwart-wit’n gisteravond. Man man man, een combinatie van zoveel kansen missen en een verdediging die zo lek is als een mandje gaat niet echt samen. Maar goed, het uitvaarthuis Twente. 3 jaar lang is er door de buurt gestreden om de vestiging tegen te houden. Tevergeefs, want vorig jaar 2 december was officiële opening aan de Twentelaan. Er was echter 1 buurtondernemer die zijn nederlaag niet kon verkroppen en hij greep een avondje met iets meer bezoekers dan verwacht dan ook direct aan om zich opnieuw te verzetten tegen de vestiging van het uitvaarthuis Twente. Deze ondernemer (internetwinkeltje met voornamelijk afzet in duitsland) diende een verzoek in tot onmiddellijke sluiting in bij de  voorzieningsrechter vanwege “zeer ernstige verkeers- en parkeerproblematiek”. De befdrager uit Zwolle (jaja…) keek het beroep eens even door en verwierp het resoluut. Opluchting en champagne dus voor Erik Korte en Edith Wanschers! Namens het HNDB team heel veel succes met jullie onderneming!

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

2 reacties op “Uitvaarthuis Twente wint proces!”

  1. Carootje schreef:

    Erik & Edith
    Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!
    Jullie hebben al zoveel tegenslagen overwonnen, dus nu gewoon doorgaan zoals het hoord.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares